Pinoké presenteert Mark Alblas als nieuwe Horecamanager
23 juli 2020 |Een
aantal weken geleden presenteerden wij Kim als nieuwe horecamanager van Pinoké.
In de tussenliggende weken is ze tot de conclusie gekomen dat de invulling van
de functie anders is dan ze zich had voorgesteld en ziet daarom af van de
functie.
Wij
zijn ondertussen op zoek gegaan naar een waardige vervanger en zijn blij dat we
op zo’n korte termijn overeenstemming hebben bereikt met Mark Alblas. Mark
start in augustus als Horecamanager bij Pinoké en zal vanaf volgende week al
starten met zijn inwerkperiode. Mark, van harte welkom bij Pinoké en heel veel
plezier en succes gewenst!
Mark
stelt zich hieronder graag aan jullie voor.
Beste
allen,
Ik
ben Mark Alblas, 24 jaar en woon samen met mijn vriendin in Amsterdam-Zuid. Ik
ben geboren in Leiden, opgegroeid in Drenthe en heb mijn studentenleven in
Groningen en Leeuwarden doorgebracht. Ik ben een echte horeca man en ben na het
voltooien van de hogere hotelschool naar Amsterdam verhuisd om daar te gaan
werken in de hotellerie.
Omdat
het restaurant waar ik werkte moest sluiten als gevolg van de corona crisis
moest ik opzoek naar een nieuwe uitdaging en kwam ik gelukkig bij Pinoké
terecht!
Hoewel
ik zelf altijd heb gevoetbald en dus niet echt kan hockeyen was ik tijdens mijn
middelbare schooltijd in Assen wel altijd aanwezig bij de lokale hockeyfeesten
van HVA (TD’s kenden we daar niet). Ik weet dus als geen ander hoe gezellig het
verenigingsleven is en kijk er naar uit om hier weer deel van uit te mogen
maken. Door mijn onregelmatige werktijden heb ik helaas niet veel tijd om zelf
nog te sporten in teamverband. Naast (af en toe) hardlopen en fietsen breng ik
in mijn vrije tijd vooral veel tijd door met mijn vriendin en vrienden, maar
dan aan de andere kant van de bar.
Zodra
de corona crisis weer een beetje voorbij is gaan we weer een hoop leuke TD’s,
toernooien, diners en andere leuke evenementen voor jullie organiseren. De
komende tijd ga ik me vooral verdiepen in de vereniging, de sport zelf en de
werkzaamheden binnen het clubhuis. Ik sta altijd open voor vragen, ideeën en
suggesties en ga samen met Dennis en de rest van het team kijken hoe we onze
service en aanbod verder voor jullie kunnen verbeteren.
Ik
hoop jullie allemaal snel te mogen ontvangen in het clubhuis en wellicht
drinken we binnenkort samen een kop koffie of een biertje. Tot snel!
Mark