Leuk nieuws vanuit Exploitatie, Accommodatie & Horeca!
24 februari 2022 |Via
dit bericht informeer ik jullie graag over een aantal wijzigingen in de
bezetting van ons team.
Per 1 maart 2022 zal Marcelo Montero (onze huidige chef-kok) de rol van
horecamanager overnemen van Mark die, zoals jullie weten helaas eind februari
vertrekt bij Pinoké en elders aan de slag gaat. We hebben Marcelo in het
afgelopen halve jaar leren kennen als een fijne, sociale en bovenal
enthousiaste collega die heerlijk kan koken, maar met zijn bredere
horeca-ervaring en opleidingsachtergrond ook op vele andere vlakken van
toegevoegde waarde kan zijn.
Marcelo
zal in zijn nieuwe rol leiding gaan geven aan het horecateam en daarnaast (op
de achtergrond) de keuken blijven aanvoeren als chef-kok. Om ruimte te creëren
om zijn nieuwe rol naar wens te kunnen invullen zal Marcelo in de keuken vanaf
heden worden bijgestaan door hulpkok Boris (door-de-weeks op dinsdag,
donderdag en vrijdag). In het weekend zal Kevin Meijer de keuken (blijven)
aansturen. Onze ervaren horecamedewerker Lars Reddering zal Marcelo blijven
ondersteunen achter de bar, samen met een grote groep enthousiaste (Pinoké)
SuperStaffers die op flexibele basis of bv. zoals Félinn Elenbaas op vaste
momenten worden ingezet bij Pinoké. Daarnaast zal onze accommodatiemanager
Maarten van der Lee van maandag tot en met vrijdag bij het beheer en onderhoud
van ons clubhuis en accommodatie ondersteuning krijgen van Rinaldo Fokke die al
vele jaren werkzaam is voor Pinoké.
Vanaf
1 maart as. is de dagelijkse leiding in handen van Dennis,
Maarten en Marcelo.
Hieronder
vind je hun contactgegevens en zie je wie je voor welke zaken kunt contacten
voor vragen en/of ondersteuning.
Dennis
de Lugt| Exploitatiemanager | eindverantwoordelijk, evenementen, commerciële
én financiële zaken, in- en externe verhuur clubhuis, velden/blaashal
Bereikbaar via: [email protected]/ 06-13278404
Guido Bramervaer| Accommodatiemanager | beheer/onderhoud clubhuis en accommodatie
Bereikbaar
via: [email protected]/ 06-38532227
Marcelo Montero| Horecamanager | keuken, bar, catering/arrangementen
(horeca-gerelateerd)
Bereikbaar
via: [email protected] / 06-42908389
(reserveringen voor eten bij voorkeur via [email protected])
Ik
ben super blij en tevreden met het team zoals dat er nu staat. Een mooi, enthousiast en uitgebalanceerd team dat klaar is voor een mooie, succesvolle 2eseizoenhelft (hopelijk) zonder corona-maatregelen.
Rest
mij Indra en Marcelo heel veel werkplezier en succes te wensen in hun nieuwe
functie bij Pinoké!
Groet,
Dennis de
Lugt
Exploitatiemanager Pinoké